Milieuvriendelijke waterflesjes
Milieuvriendelijke waterflesjes
Water ConceptsWater Concepts

CO2 neutraal

Water Concepts Europe levert haar producten CO2 neutraal. CO2 Neutraal wil zeggen dat wij de CO2 uitstoot die ontstaat bij het produceren en transporteren van de flesjes compenseren.

Voor deze compensatie werken wij samen met de Climate Neutral Group, deze investeert in projecten die zorgen voor een reductie van CO2 in de atmosfeer. Voorbeelden van deze projecten zijn windmolenparken, waterkrachtcentrales, biogasprojecten en een project dat in afgelegen gebieden in Kenia efficiënte houtovens plaatst en zo het koken op open vuur vervangt

Meer informatie hierover treft u op www.climateneutralgroup.com.

Voor het berekenen van de CO2 uitstoot van de flessen bronwater hebben wij een CO2 voetafdruk laten maken.

Wilt u weten wat uw CO2-voetafdruk is, dan kunt deze eenvoudig berekenen via de CO2-calculator van Climate Neutral Group.

Maatschappelijk verantwoord

Aangezien de flesjes 100% recyclebaar zijn en zo veel mogelijk uit gerecycled materiaal geproduceerd worden is de belasting voor het milieu beperkt. Zeker omdat wij de CO2 uitstoot die bij productie en transport ontstaat compenseren.

Tevens kunt u samen met ons de FairWater Foundation ondersteunen door het sponseren van een Bluepump. Hiermee zorgt u voor duurzame drinkwatervoorziening in ontwikkelingslanden, middels communicatie op uw eigen flesjes bronwater stimuleert u ook uw relaties om hieraan bij te dragen.

CO2 Neutraal