Ik wil bestellen, hoe gaat dat precies in zijn werk?

U kunt direct op deze website uw bestelling doorgeven. Kies het juiste product en upload het bestand met uw etiket ontwerp. Wij controleren uw bestelling en de opmaak en sturen u een orderbevestiging en ook nog een digitale proef van het etiket ter controle.

Hoe worden de producten afgeleverd?

Onze producten worden geleverd op pallets. De flesjes zijn verpakt in krimpfolie trays, deze zijn gestapeld op een pallet. De pallets worden uitgeleverd op een vrachtwagen die over een laadklep en een palletwagen beschikt.

Ik heb de producten sneller nodig dan de op de website aangegeven levertijd, kan dat?

Vaak is het mogelijk om uw bestelling al eerder te leveren dan op deze website aangegeven staat. Stuurt u gerust uw aanvraag per e-mail, vermeldt a.u.b. om welk product het gaat, het aantal en de gewenste levertijd, u krijgt van ons spoedig bericht!

Zijn PET flesjes belastend voor het milieu?

De PET flessen die wij gebruiken zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal. Zo worden er weer nieuwe flessen van gemaakt, maar ook tennisballen of bijvoorbeeld kleding. De CO2 uitstoot die ontstaat bij de productie en het transport compenseren wij, zie onze pagina CO2 neutraal voor meer informatie.

Ik heb aanvullende wensen. Wat zijn de mogelijkheden?

Wellicht heeft u aanvullende wensen. U kunt hierbij denken aan een transparant etiket of een etiket met zilveren bedrukking, verpakken in een geschenkverpakking, afleveren op verschillende adressen, etc.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat voor water zit er in de flessen en waar komt het vandaan?

Het water is bronwater afkomstig uit het Dunbevokte midden Wales. Het bronwater wordt natuurlijk gefilterd door meerdere rotslagen waardoor het zijn exceptionele smaak en zuiverheid krijgt. Drink dit bronwater en ervaar een van de wonderen van Midden Wales!